Sunday, June 5, 2011

Adinda Evans(Daten Milano) and Anti Budak Pavi

heyy blogger!selamat petang ;) sekarang ni heboh cerita pasal Daten Milano kann ?aku tahu dah lame but tk kesah lah senua tuh .pasal dia mengaku tak ada .... tapi aku bukan nak cerita pasal dia .aku nak cerita pasal reaksi MASYARAKAT terhadap budak perempuan yang bernama NADIA ELLIZA ini .tengok lah masyarakat sekarang terutama Orang Islam ...

'Klik pada gambar untuk lebih jelas'

see ?ada juga yang membela Daten Milano ni sbb pada pandangn dia Daten Milano ni tak patot diperlakukan mcmtuh tetapi ...

'Klik pada gmbar untuk lebih jelas'

ada juga yang kutuk habis habisan Daten Milano ni .mmm boleh bezakan tk picture 1 dan picture 2 ? sebenarnya mmg ape yang Daten Milano ni buat memalukan tapi kita yang sebagai umat yang megucap Syahadah tak patot juga kita menghina dia .ape yang berlaku kat dia hanya dia dan Allah je yang tahu .kita tk tahu pun cerita yang sebenar tapi buat2 tahu .segelintir orang melayu mmg suka mendengki .Allah akan menutup keaiban kita kalau kita menutup keaiban orang .tiada manusia yang dilahirkan sempurna tk kira dari segi fizikal dan mental dn kita takan terlepas dari melakukan kesilapan .cuma Akal yang diberi tuh kena pandai2 guna lah .Daten Milano ni even dia dah buat salah pun dia sudi meminta maaf kepada public .so korang rase adil tk bg seorang budak perempuan yg mentah ni diperlakukan cmni ?so sama2 lah kita maafkan dia ;) buang yang keruh ambil yang jernih okayh ;)



grr act aku tk paham lah asal diaorang buat page cmni ?kenapa ye diaorang Anti Budak Pavii ?Hahaha apesal lah Pavilion pulak yang pulak dorang pilih ?asal bukan sunway ke.summit ke ,klang prade ke HAHA .well mybe dorang tk pernah pergi Pavilion so thats why dorang buat page cmni .normally yang buat page mcm ni mesti dia bengang dekat budak2 yang lepak Pavi .grr tk pham aku org zaman sekarg -'- sabor jelahh
I'm not beuty queen I'm just beautiful me :)

0 komen's anda (;: